Попробовать снова Закрыть

Конфиденциальность

biletall.com знает о том, как важно для вас понимать, как используются сведения о вас и каким образом они могут распространяться. Благодарим вас за доверие в то, что мы внимательно и аккуратно используемся и делимся данной информацией. Данное заявление – это выражение нашей политики конфиденциальности. Посещая наш интернет сайт biletall.com.com, считается, что вы соглашаетесь с условиями, предусмотренными в заявлении о конфиденциальности, и обязуетесь из соблюдать.

Ниже представлена информация о том, каким образом собираются и распространяются сведения на сайте biletall.com.

Ваш IP адрес

Мы используем ваш адрес IP для того, чтобы установить проблему, которая может возникнуть в сервере, и управлять интернет сайтом. Ваш адрес IP может использоваться для того, чтобы помочь вас определить и собрать общие демографические сведения, связанные с вами.


Документы Cookie

cookie документы, которые использует наша система, сохраняют сведения о входе (адрес электронной почты) для того, чтобы избавить вас от повторного ввода при каждом посещении. Наш сайт может использоваться документы cookie для того, чтобы предоставить сведения о поездках, которые могут вас заинтересовать, чтобы отслеживать ваши покупки, а также по иным причинам, связанным с процедурами, которые вы совершили через интернет сайт.


Сведения, которые мы просим вас предоставить

В формах регистрации, на экране продажи и резервации билета, в анкетах и конкурсах на нашем сайте мы можем попросить вас предоставить информацию о контактных данных (например, имя, адрес электронной почты, номер телефона и почтовый адрес), и демографические сведения (например, указать ваш возраст и уровень дохода). Кроме того, в наших формах могут потребоваться финансовые данные (например, номер кредитной карты).


Каким образом мы используем контактную информацию и демографические данные?

При необходимости ваши контактные данные используются для того, чтобы связаться с вами в связи с процедурами, выполненными через наш сайт. Ваша контактная информация может быть отправлена членским предприятиям. Кроме того, вам предоставлено право решения о том, могут ли ваши контактные данные использоваться в рекламных целях. biletall.com , дочерние предприятия и учреждения, а также членские предприятия biletall.com могут с вами периодически связываться, время от времени используя ваши контактные данные, и информировать вас о новых услугах. По вашему желанию, контактные данные могут быть переданы членским предприятиям или внимательно отобранным третьим лицам, которые могут связываться с вами в целях предоставления вам специальных предложений или оказания услуг. В случае, если, несмотря на то, что вы раньше позволили установить с вами связь, вы больше не захотите подобных контактов, то ваш запрос на контакт будет отменен при условии, что база данных, которую мы используем при связи с вами, относится к прошлым покупкам. За исключением случаев, предусмотренных законом, мы не будем передавать сведения о вашем имени или адресе другим организациям, при этом вышеуказанное условие остается в силе. В случае, если от третьей стороны нам поступит судебный документ или любой иной официальный документ с требованием разглашения ваших личных сведений, мы приложим все возможные условия, используя последний указанный в досье вами адрес, чтобы уведомить вас о ситуации, при этом мы не будем нести ответственности, если мы не сможем связаться с вами из-за того, что данный адрес окажется неактуальным, или если мы не сможем с вами связаться другим образом. В случае, если вы окажетесь несостоятельны, если будет назначено доверенное лицо или ваша собственность будет иным образом передана другим лицам, ваши контактные данные будут переданы правопреемникам. biletall.com оставляет за собой право делиться вашими личными данными с официальными органами, несущими ответственность за общественную безопасность.


Как мы используем вашу финансовую информацию?

Полученная финансовая информация используется в целях контроля вашей правоспособности и компетентности, а также для того, чтобы выставить счет на заказанные вами услуги. Мы никоим образом не будем делиться вашими финансовыми сведениями с третьими лицами, не получив от вас соответствующего разрешения. При совершении покупки на нашем сайте мы соглашаетесь с тем, что ваши финансовые сведения будут переданы третьим лицам (банки, учреждения по кредитным картам и пр.) для оформления суммы вносимой в счет будущего платежа в целях выполнения вашей процедуры.


Как мы используем ваши демографические сведения?

Эти сведения мы используем для адаптации нашего сайта для наших пользователей. Кроме того, данными сведениями мы можем делиться с рекламодателями, наряду со сведениями других пользователей, с целью достижения рекламы целевой аудитории.


Другие сайты/продавцы третьих сторон и их политика конфиденциальности

На этом сайте могут быть ссылки на другие сайты. biletall.com не несет ответственности за политику конфиденциальности, которая применяется на этих сайтах, за их содержание, а также за политику конфиденциальности третьих лиц.


Меры, которые мы предпринимаем в связи с конфиденциальностью

Данный сайт предусматривает меры безопасности, которые предотвращают утерю контролируемых нами сведений, злонамеренное использование или их модификацию. Наше безопасное программное обеспечение сервера (SSL) отвечает промышленным стандартам, и занимает место среди лучшего программного обеспечения современности для совершения безопасных коммерческих процедур. Данное программное обеспечение зашифровывает ваши личные сведения, включая номер кредитной карты, имя и адрес, и препятствует хождению этих сведений по сети интернет. biletall.com не сохраняет последние четыре цифры номера вашей кредитной карты в профиле пользователя интернета. Во время оформления заказа мы, естественно, полностью отправляем номер кредитной карты соответствующему предприятию кредитной карты. Мы предпринимаем физические, электронные и процедурные защитные меры в связи со сбором, хранением и разглашением сведений клиента, которые могут считаться личными. Процедуры по безопасности обозначают, что в некоторых случаях прежде, чем поделиться вашими личными сведениями, мы можем потребовать доказательства и предоставления вашего удостоверения личности. Защита вашего пароля и компьютера от неавторизованного доступа крайне важна лично для вас. После использования общественного компьютера убедитесь, что вы вышли из системы. Ни один сотрудник biletall.com не вправе требовать от вас разглашения вашего пароля. Для обеспечения безопасности ваших личных сведений вы должны хранить в тайне свой пароль.


Уведомления и проверки

Наше предприятие постоянно изменяется, поэтому изменяется и наше заявление о конфиденциальности. Для того, чтобы ознакомиться с последними изменениями, вам следует часто посещать наш интернет сайт. В случае, если не будет указано иное, наша существующая политика конфиденциальности действительная в отношении всей информации, которой мы располагаем в связи с вами и вашим аккаунтом. Мы всегда следуем своим словам.

В случае, если у вас есть подозрения или сомнения в связи с заявлением о конфиденциальности, с процедурами, совершенными на этом сайте, или приложениями, мы можем постараться решить вопрос, если вы свяжетесь с нами, используя ссылку для связи с клиентами

Kişisel Veriler

Biletall.com
Kişisel Verilerin Korunma Kanunu
1- GENEL BİLGİLENDİRME

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (bundan sonra KVKK olarak anılacaktır) 24 Mart 2016 tarihinde kabul edilmiş, 7 Nisan 2016 tarihli 29677 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanmıştır. KVKK’nun bir kısmı yayın tarihinde, bir kısmı ise 7 Ekim 2016’da yürürlüğe girmiştir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında veri sorumlusu olarak siz değerli müşterilerimizin kişisel verilerini kaydedecek, sınıflandıracak, işleyecek, saklayacak, güncelleyecek ve mevzuat kuralları ve vereceğiniz izin verdiği durumlarda 3. Kişilere açıklayabilecek olup, söz konusu yasal düzenleme kapsamında karşılıklı hak ve yükümlülüklerimize ilişkin olarak sizleri bilgilendiriyoruz.

Veri sorumlusu sıfatıyla bilgilendirme;

Aşağıda detaylı kurumsal bilgileri yayınlanan Biletall.com olarak, 6698 sayılı KVKK uyarınca ve Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verileriniz aşağıda açıklandığı çerçevede; kaydedilecek, saklanacak, güncellenecek, mevzuatın izin verdiği durumlarda 3. kişilere açıklanabilecek / devredilebilecek, sınıflandırılabilecek ve KVKK’da sayılan şekillerde işlenebilecektir.

Kanun Kapsamında Kişisel Verinin Tanımı
Tarafınıza ait kimlik (ad, soyad, TC kimlik numarası vs.), iletişim, ürünlere erişim esnasında kullanılan yöntemlere ilişkin bilgiler (IP, mobil tel markası-modeli, tarayıcı tipi, versiyonu, sosyal medya bilgisi, ekranlar üzerinde gerçekleştirdiği hareketler vb.) gibi sizin belirleyici ya da belirlenebilir olmanızı sağlayacak her türlü bilgiyi ifade etmektedir.

Kişisel verilerinizin ne şekilde işlenebileceği 6698 sayılı KVKK uyarınca, aşağıda detaylı bilgileri bulunan şirketimizle paylaştığınız kişisel verileriniz, tamamen veya kısmen, otomatik olarak, veyahut herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak, değiştirilerek, yeniden düzenlenerek; mevzuat kapsamında güvenliği ve gizliliği sağlanmak kaydıyla: açıklanarak, aktarılarak, devralınarak, elde edilebilir hâle getirilerek, sınıflandırılarak ya da kullanılmasını engelleyerek, kısacası veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işleme konu olarak tarafımızdan işlenebilecektir. KVKK kapsamında veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlem “kişisel verilerin işlenmesi” olarak kabul edilmektedir.


2- Amaçları Ve Hukuki Sebepleri

Paylaştığınız kişisel veriler,
  • Müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerin gereklerini, sözleşmenin ve teknolojinin gereklerine uygun şekilde yapabilmek, sunulan ürün ve hizmetlerimizi geliştirebilmek için;
  • 1618 Sayılı Seyahat Acenteleri ve Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu, 2920 Sayılı Türk Sivil Havacılık Kanunu, IATA Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği Politikaları, 1999 tarihli Uluslararası Montreal Konvansiyonu, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile bu düzenlemelere dayanak yapılarak hazırlanan yönetmelikler / yönergeler ve diğer mevzuat kapsamında işlem sahibinin bilgilerini tespit için kimlik, adres ve diğer gerekli bilgileri kaydetmek için;
  • Bankacılık, Sigortacılık, Sivil Havacılık ve Turizm alanında zorunlu olan elektronik ödeme, elektronik sözleşme veya kağıt ortamında işleme dayanak olacak tüm kayıt ve belgeleri düzenlemek; mevzuat gereği ve diğer otoritelerce öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak için;
  • Kamu güvenliğine ilişkin hususlarda ve hukuki uyuşmazlıklarda, talep halinde ve mevzuat gereği savcılıklara, mahkemelere ve ilgili kamu görevlilerine bilgi verebilmek için;

6698 sayılı KVKK ve ilgili ikincil düzenlemelere uygun olarak işlenecektir. Sizlere sunacağımız her türlü ürün ve hizmetlerle ilgili olarak gerçekleştirilecek her türlü iş ve işlemde işlem sahibini ve muhatabını belirlemek üzere kimlik, adres, vergi numarası ve diğer bilgilerinizin kaydedilmesi, elektronik ortamda gerçekleştirilecek iş ve işlemlere dayanak olacak bilgi ve belgelerin düzenlemesi, ilgili mevzuat uyarınca adli ve idari tüm yetkili mercilerce (mahkemeler, TBB, BDDK, SPK, TCMB, MASAK, BTK gibi) öngörülen bilgi saklama, raporlama ve bilgilendirme yükümlülüklerine uyulması, Bieltall.com olarak sunulan ve talep edilen başkaca ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve aramızdaki sözleşmelerin gereğinin yerine getirilmesi amaçlarıyla işlenecektir.


3- Üçüncü Kişi Veya Kuruluşlar Hakkında Bilgilendirme

Yukarıda belirtilen amaçlarla, şirketimizle paylaştığınız kişisel verilerinizin aktarılabileceği kişi/kuruluşlar; ana hissedarlarımız, doğrudan veya dolaylı yurt içi/yurt dışı iştiraklerimiz; GDS (Global Dağıtım Sistemi) hizmet aracıları, hava, kara, demir ve deniz dahil ulaştırma hizmeti sunan firmalar, sigorta şirketleri ve bunlarla sınırlı olmamak üzere sunulan hizmet ile ilgili kişi ve kuruluşlar olmak üzere, faaliyetlerimizi yürütmek üzere ve/veya Veri İşleyen sıfatı ile hizmet aldığımız, iş birliği yaptığımız, program ortağı kuruluşları, yurtiçi/yurtdışı kuruluşlar ve diğer 3. kişilerdir.
Ayrıca, Kişisel verileriniz ürün/hizmet karşılaştırma ve başvuru gerçekleştirme konularında hizmet aldığımız, işbirliği yaptığımız, program ortağı kurum, kuruluş, bankalara, finas kurumlarına, sağlayıcılara veya firmalara, verilerin bulut ortamında saklanması hizmeti aldığımız kişi ve kurumlara, müşterilerimize gönderdiğimiz iletilerin gönderilmesi konusunda anlaşmalı olduğumuz kurumlara ve diğer üçüncü kişilere ilgili işbirliklerimiz çerçevesinde aktarılabilecektir.


4- Veri Toplanma Şekli

Kişisel verileriniz,
Şirketimizin internet sitesi ve mobil uygulamalarındaki formlar aracılığıyla, ad, soyad, TC kimlik numarası, pasaport numarası, adres, telefon, iş veya özel e-posta adresi, yaşı, cinsiyeti, mesleği, yemek tercihleri, kullanıcı adı ve şifresi kullanılarak giriş yapılan sayfalardaki tercihleri, gerçekleştirilen işlemlerin IP kayıtları, tarayıcı tarafından toplanan çerez verileri ile gezinme süre ve detaylarını içeren veriler, konum verileri şeklinde; Satış ve pazarlama departmanı çalışanlarımız, acentelerimiz, bayilerimiz, kağıt üzerindeki formlar, kartvizitler, dijital pazarlama ve çağrı merkezi gibi kanallarımız aracılığıyla sözlü, yazılı veya elektronik ortamdan; Şirketimiz ile ticari ilişki kurmak, iş başvurusu yapmak, teklif vermek gibi amaçlarla, kartvizit, özgeçmiş (cv), teklif vermek ve sair yollarla kişisel verilerini paylaşan kişilerden alınan, fiziki veya sanal bir ortamda, yüz yüze ya da mesafeli, sözlü veya yazılı ya da elektronik ortamdan; Ayrıca farklı kanallardan dolaylı yoldan elde edilen, web sitesi, blog, yarışma, anket, oyun, kampanya ve benzeri amaçlı kullanılan (mikro) web sitelerinden ve sosyal medyadan elde edilen veriler, e-bülten okuma veya tıklama hareketleri, kamuya açık veri tabanlarının sunduğu veriler, sosyal medya platformları (Facebook, Twitter, Google, Instagram, Snapchat vs) gibi sosyal paylaşım sitelerinden paylaşıma açık profil ve verilerden; işlenebilmekte ve toplanabilmektedir. KVKK yürürlüğe girmeden önce elde edilen kişisel verileriniz KVKK’nun yürürlük tarihi olan 6 Nisan 2016 tarihinden önce, üyelik, elektronik ileti izni, bilet satın alma, rezervasyon yapma, sigorta ürünü satın alma ve diğer şekillerde hukuka uygun olarak elde edilmiş olan kişisel verileriniz de bu belgede düzenlenen şart ve koşullara uygun olarak işlenmekte ve muhafaza edilmektedir.


5- Verilerin Yurtdışına Aktarılması

Türkiye’de işlenerek veya Türkiye dışında işlenip muhafaza edilmek üzere, yukarıda sayılan yöntemlerden herhangi birisi ile toplanmış kişisel verileriniz KVKK kapsamında kalmak kaydıyla ve sözleşme amaçlarına uygun olarak, GDS (Global Dağıtım Sistemi) hizmet aracıları, hava, kara, demir ve deniz dahil ulaştırma hizmeti sunan şirketlerine aktarılabilecektir. Ancak kişisel verileriniz, Kişisel Veriler Kurulu tarafından akredite edilen ve kişisel verilerin korunması hususunda yeterli korumanın bulunduğu ülkelere ve/veya yeterli koruma bulunmasa bile KVKK’da belirtilen şartlar ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun izni dahilinde yurt dışına aktarılabilecektir.


6- Verilerin Saklanması Ve Korunması

Kişisel verileriniz, şirketimiz nezdinde yer alan veri tabanında ve sistemlerde KVKK’nun 12. maddesi gereğince gizli olarak saklanacak; yasal zorunluluklar ve iş bu belgede belirtilen düzenlemeler haricinde hiçbir şekilde üçüncü kişilerle paylaşılmayacaktır. Şirketimiz, kişisel verilerinizin barındığı sistemleri ve veri tabanlarını, KVKK’nun 12. Maddesi gereği kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini önlemekle, yetkisiz kişilerin erişimlerini engellemekle; muhafazalarını sağlamak amacıyla hash, şifreleme, işlem kaydı, erişim yönetimi gibi yazılımsal tedbirleri ve fiziksel güvenlik önlemleri almakla mükelleftir. Kişisel verilerin yasal olmayan yollarla başkaları tarafından elde edilmesinin öğrenilmesi halinde durum derhal, yasal düzenlemeye uygun ve yazılı olarak Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na bildirilecektir.

Kişisel veriler, bu bilgileri verme amacı geçerli olduğu sürece saklanacaktır. İhtiyaçlarınızın belirlenmesi, size daha çabuk hizmet verilmesi ve sonraki hizmet taleplerinizin karşılanması amacıyla, bizden aldığınız hizmetten sonra da verileriniz tarafımızdan işlenmeye devam edilecektir. Veriler, yasal sürelere tabi olarak ve yasal merciler ile ilgili kamu otoritelerine raporlama, bilgilendirme amaçları için tutulması veya mevzuat uyarınca daha uzun sürelerle saklanması gerekiyorsa bu sınırlara uyulacaktır. Saklanan, kaydedilen verilerin kaybolmaması, yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve hukuka aykırı kullanımların önlenmesi için gerekli güvenlik önlemleri tarafımızca alınacaktır.

7- Verilerin Güncel Ve Doğru Tutulması

KVKK’nun 4. maddesi uyarınca Şirketimizin kişisel verilerinizi doğru ve güncel olarak tutma yükümlülüğü bulunmaktadır. Bu kapsamda Şirketimizin yürürlükteki mevzuattan doğan yükümlülüklerini yerine getirebilmesi için Müşterilerimizin doğru ve güncel verilerini paylaşması veya web sitesi / mobil uygulama üzerinden güncellemesi gerekmektedir.

6698 sayılı KVKK uyarınca kişisel veri sahibinin hakları
6698 sayılı KVKK 11.maddesi 07 Ekim 2016 tarihinde yürürlüğe girmiş olup ilgili madde gereğince, Kişisel Veri Sahibi’nin bu tarihten sonraki hakları aşağıdaki gibidir:
Kişisel Veri Sahibi, Şirketimize (veri sorumlusu) başvurarak kendisiyle ilgili;

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK’nun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi, yok edilmesi halinde bu işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere de bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

Kayseri Ticaret Odası’nın 30116 sicil sayısında kayıtlı, 0171029463900013 MERSİS numarasına sahip, Fatih Mah. Prof. Fevzi Fevzioğlu Cad. No:19 Kocasinan/KAYSERİ adresinde bulunan Biletal İç Ve Dış Ticaret A.Ş., KVKK kapsamında Veri Sorumlusu’dur.

Biletall.com tarafından atanacak Veri Sorumlusu Temsilcisi, yasal altyapı sağlandığında Veri Sorumluları Sicilinde ve bu belgenin bulunduğu internet adresinde ilan edilecektir.

Kişisel Veri Sahipleri, sorularını, görüşlerini veya taleplerini aşağıdaki iletişim kanallarından herhangi birisine yöneltebilir:
E.posta: bilgi@biletall.com
Telefon: 0850 360 32 58


Şirketimiz, iletilen taleplere, gerekçeli olmak ve 30 gün içinde cevap vermek kaydıyla olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan verebilir. Taleplere ilişkin gerekli işlemlerin ücretsiz olması esastır. Ancak işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, Şirketimiz, ücret talebinde bulunma hakkını saklı tutar. Bu ücretler, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, Kişisel Verilerin korunması Kanunu’nun 13. maddesine göre belirlenen tarife üzerinden belirlenir.